Sessions de tecnificació

El domini d’una bona tècnica és el factor més important per poder nedar a través de l’aigua en lloc d’en contra. A Swimmik donem màxima importància a la comprensió de la tècnica, centrant-nos individualment en els punts específics de millora.

Entendre la tècnica, la clau per fluir

ST
Captura de pantalla 2018-01-09 a las 14.06.01

Què t'oferim

Sessions de tècnica individual, o màxim en grup de 3 participants, que tenen com a objectiu la millora d' aspectes concrets i específics de la tècnica quan nedem: posició del cos, flotabilitat, lliscament, propulsió, batuda de peus (la patada), el rolido... Aquestes sessions estan dirigides a nedadors i triatletes amateurs que volen fer un salt qualitatiu en la pràctica esportiva de la natació.

Com ho fem

A partir d’un briefing inicial definim conjuntament els objectius a assolir i els aspectes concrets a treballar:
  • Enregistrament en vídeo del nedador i posterior vídeo anàlisi
  • Breu formació teòrica: presentació i visionat dels errors més comuns
  • Formació pràctica dins l’aigua (coach & nedador) per mostrar la correcta execució dels aspectes tècnics a treballar
  • Utilitzem material auxiliar per facilitar la comprensió de l'aspecte a treballar (tub, aletes, gomes, diferents tipus de pales...)
Marcel Camprubi2
Marcel Camprubí Triatleta
Tinc 16 anys i sóc triatleta cadet i vull ser professional, però a diferencia de la majoria dels meus rivals no vinc del mon de la natació. L'Edu m'ha mostrat la natació de competició des d'una altra òptica i m'ha fet entendre que sense una bona tècnica no podré sortir del mar amb el grup dels millors nedadors. Hem treballat aspectes tècnics molt específics, que ni m'imaginava que podien existir i amb algunes sessions de tècnica i d'entrenament junts molt intenses he fet un salt de qualitat enorme. Ell sempre em diu que he de nedar més fàcil, que haig de fluir... flow flow, flow!
Individual 45€
Dos persones 30€ /per persona
Tres persones 25€ /persona

Apunta't o demana més informació