Qui som?

Tot l’equip de Swimmik tenim una cosa en comú; som entusiastes de l’esport i volem transmentre la nostra passió a tots el nostres Swimmers

Edu Mirapeix

Edu Mirapeix

Founder i Coordinador Esportiu
Àrea econòmica i financera

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per l'UB. He treballat en multinacionals com PWC, DB i ING com a auditor i Account Manager. L'any 2003 vaig decidir fer una canvi de direcció i  fer realitat el somni de fer la volta al món. A la tornada em vaig involucrar en projectes més alienats amb els meus interessos reals, posant en marxa el meu somni, fer de la natació  el meu mode de vida intentant transmetre la meva passió als altres. Swimmik és el resultat de tot aquest viatge. He estat nedador de competició assolint diversos campionats de Catalunya i d' Espanya, així com d'aigües obertes.

Missió

La nostra missió és fer de la natació l’esport central de molta gent pels innombrables beneficis que comporta. Ho farem amb excel.lents especialistes que han estat nedadors de competició i/o elit, però sobretot per la seva gran passió per transmetre els seus coneixements.

 

Visió

Fer de la comprensió la gran eina per avançar tant lluny com sigui possible. La diferència entre els grans esportistes i la resta, és la comprensió i domini de totes les facetes de l’esport.

“No comptis piscines, fes que cada piscina compti”