Blog

Compartirem amb tu en aquest apartat formació, curiositats, actualitat, consells... tot al voltant de la natació i alguna cosa més!

Los beneficios de la natación

Els beneficis de la natació: be water my friend

Tots els professionals de la salut estan d’acord: els beneficis de la natació en l’organisme són incomparables amb qualsevol altre esport. Què hi ha darrere tanta unanimitat? La natació és un dels pocs exercicis que beneficien al cos globalment, doncs potencia (…)

Llegeix més

Pasión por la natación, por Edu Mirapeix

Fui un nadador de competición en los felices años 80, varias veces campeón de Catalunya y de España y miembro de la selección española. Sin embargo a los 17 años me vi “obligado” a dejar de nadar porque se deshizo (…)

Llegeix més

Així va començar…

  Swimmik sorgeix d’una animada conversa entre la Dolors i l’Eduard després de fer esport a les instal.lacions del Club Natació Barcelona. Sabíem el que volíem fer, oferir entrenaments de natació de qualitat a diferents instal.lacions, però faltava saber cóm. (…)

Llegeix més

Nedar, passió o odi?

  Alguna vegada tots hem sentit a algun amic que diu que li apassiona nedar o que odia nedar. Els que sentim passió per aquest esport ens hem deixat seduir per tots els beneficis que porta fer esport a l’aigua, (…)

Llegeix més

Suem quan nadem?

Una pregunta que molts ens han fet. Suar és una resposta natural de l’organisme per mantenir la temperatura del cos sobre els 37º quan es realitza qualsevol activitat física. També quan es neda, però en aquest cas  el grau de sudoració (…)

Llegeix més