Ulleres pel mar i la piscina? El nostre expert recomana…

No hi ha res més molest que estar nedant i atabalar-se per portar les ulleres entelades o haver de parar contínuament perquè entra aigua. L’elecció de les ulleres és molt important, per això hem demanat consell a Rafa Forcadell perquè ens recomani quines són les millors i més versàtils.

Des de Triforfun ens recomanen les ZOGGS Predator per les seves característiques tècniques i per la seva versatilitat: podem fer-les servir per nedar tant al mar com a la piscina i aquí t’expliquem perquè són les escollides:

Estan fetes d’una silicona molt suau, que proporciona una gran comoditat i ajust. No generen l’efecte ventosa als ulls i pràcticament no deixen marca. La seva tecnologia de lents corbes proporciona una visió sense distorsions de 180 graus, aquesta amplitud de visió fa que puguem fer-les servir tant a la piscina com al mar.

Podem escollir diferents lents: des de les transparents a les emmirallades, passant per les polaritzades, foto cromàtiques, fumades …. Totes tenen protecció contra els rajos solars, de manera que al nedar a l’aire lliure s’eviten les molèsties del reflexes que fa el sol.

Ofereixen màxima qualitat de visió per l’efecte antiboira, que permet veure amb claredat tant sota l’aigua com quan necessitem treure el cap per respirar a la piscina o situar-nos al mar. Per evitar el deteriorament de la pel·lícula antibaoira es recomana no fregar la cara interna de la lent MAI.

Finalment recordar que el manteniment és important per tenir-les sempre a punt:

– és aconsellable esbandir per treure el clor o la sal

– deixar-les assecar a l’aire i guardar-les en un lloc airejat

– no dipositar-les en llocs humits tancats (com el fons de la motxilla)

– evitar posar pes sobre de les ulleres per no trencar el pont.

Esperem que us sigui útil la nostra recomanació!